Nova godina u Turskoj: 7 dana u Istanbulu sa direktnim letom iz Beograda i veoma dobro ocenjenim hotelom u srcu Istanbula za €320 po osobi

Nova godina u Turskoj: 7 dana u Istanbulu sa direktnim letom iz Beograda i veoma dobro ocenjenim hotelom u srcu Istanbula za €320 po osobi

Doček Nove godine je jedna od najvećih proslava koja se obeležava širom Turske. Bilo da provodite veče u luksuznom hotelu za večerom od sedam glavnih jela ili nekom od sjajnih restorana ili barova ili ipak rešite da se pridružite hiljadama ljudi na Taksim trgu očekuje vas luda i nezaboravna žurka.

Pogledajte šta sve ne biste smeli da propustite pre, a ni posle novogodišnje večeri:

Datum putovanja: 30.12.2019 – 05.01.2020

Polazak: Beograd, Srbija

Dolazak: Istanbul, Turska

Povratak: Beograd, Srbija

Avio kompanija: Pegasus

Sve informacije za letove i smeštaj prikazane ovde su tačne u trenutku objavljivanja. Ukoliko posećujete ovu stranu nakon objavljivanja prikazane cene se mogu razlikovati.

Kliknite na ovaj baner kako ne biste propustili ponude poput ove u budućnosti.

Bitno Obaveštenje

Kako biste rezervisali avionske karte i smeštaj pratite ponuđene linkove ka eksternim sajtovima. Imajte u vidu da je datume za ponuđene letove odnosno hotele moguće menjati u skladu sa vašim potrebama pri čemu se cene mogu razlikovati.

Let Beograd Istanbul

Smeštaj u Istanbulu

U Istanbulu preporučujemo da odsednete u veoma dobro ocenjenom hotelu u istorijskom delu grada u samom srcu Istanbula Sultan Palace Hotel.

Hotel Sultan Palace ima krovnu terasu sa panoramskim pogledom na Sultanahmet, a udaljen je samo 300 metara od Rimskog hipodroma u starom gradu Istanbula. Nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom.

Sobe hotela Sultan imaju parket i moderan nameštaj. Opremljene su mini-barom i flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe nude hidromasažnu kadu i pogled na Mramorno more.

U jutarnjim časovima, u hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola sa suhomesnatim proizvodima i svežim voćem. Šetnja od 15 minuta odvešće vas do nekoliko restorana, u kojima se služe internacionalna kuhinja i regionalna turska jela.

 

 

U hotelu su vam na raspolaganju usluge pranja veša i hemijskog čišćenja. Ponuda hotela obuhvata i turistički desk, koji pruža pomoć oko iznajmljivanja automobila i informacije o lokalnim atrakcijama.

Hotel Sultan Palace udaljen je 300 metara od Aje Sofije i 2 km od železničke stanice Sirkeči. Poseduje recepciju koja radi non-stop, a usluga prevoza dostupna je na zahtev.

Destinacija Fatih je odličan izbor za putnike koje zanimaju istraživanje starog gradaarhitektura i istorijski lokaliteti.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Istanbul.

Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 8,9 za boravak udvoje.

Kako biste rezervisali Sultan Palace Hotel  kliknite ovde.

Informacije o Hotelu

Detalji Ponude

Detalji ponude za put iz Beograda, Srbija za Istanbul, Turska od 30. decembra do 5. januara 2020:

  • 7 dana
  • dve osobe
  • Povratne karte Beograd, Srbija – Istanbul, Turska
  • Smeštaj u Sultan Palace hotelu

Cena:

  • Beograd, Srbija – Istanbul, Turska povratna avionska karta €180 po osobi
  • Sultan Palace hotel 6 noćenja €281 za dve osobe
  • Ukupno: €641/€320 po osobi

Preporučujuemo u Istanbulu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


}(document, 'script'));