Nova godina u Italiji: 5 dana u Rimu sa uključenim prevozom iz Beograda, letovima i hotelom na sjajnoj lokaciji za €301 po osobi

Nova godina u Italiji: 5 dana u Rimu sa uključenim prevozom iz Beograda, letovima i hotelom na sjajnoj lokaciji za €301 po osobi

Ukoliko ste jedan od srećnika koji će Novu godinu dočekati u Rimu očekuje vas provod koji ćete pamtiti za ceo život. Ceo grad, sve od Piazza del Popolo do Koloseuma, učestvuje u proslavi što za posledicu ima fantastično i nezaboravno iskustvo koje neće naći nigde drugo. Rim, poput velikih svetskih metropola, Novu godinu dočekuje uz spektakularan vatromet sa čak 12 različitih lokacija u gradu. Toplo se obucite i pridružite se hiljadama ljudi na ulicama Rima za žurku u poređenju sa kojom proslava na Times Square-u u New Yorku deluje poput dečijeg rođendana.

Datum putovanja: .31.12.2019 – 04.01.2020

Polazak: Beograd, Srbija

Dolazak: Aerodrom Temišvar, Rumunija

Dolazak: Rim, Italija

Povratak: Aerodrom Temišvar, Rumunija

Povratak: Beograd, Srbija

Prevoz Beograd Temišvar: Gea Tours

Avio kompanija: WizzAir

Sve informacije za letove i smeštaj prikazane ovde su tačne u trenutku objavljivanja. Ukoliko posećujete ovu stranu nakon objavljivanja prikazane cene se mogu razlikovati.

Kliknite na ovaj baner kako ne biste propustili ponude poput ove u budućnosti.

Bitno Obaveštenje

Kako biste rezervisali avionske karte i smeštaj pratite ponuđene linkove ka eksternim sajtovima. Imajte u vidu da je datume za ponuđene letove odnosno hotele moguće menjati u skladu sa vašim potrebama pri čemu se cene mogu razlikovati.

Prevoz sa adrese u Beogradu do aerodroma u Temišvaru

Telefoni:

Srbija: +381653727577 – Viber, WhatsApp, +381 62 8468486+381 60 7686622

Hrvatska: +385 95 831 25 45

Email: info@geatravel.rs

Web: www.geatravel.rs

RADNO VREME: 0-24h

Let Temišvar Rim

U Rimu preporučujemo da odsednete u hotelu na sjajnoj lokaciji hotelu Portamaggiore.

Hotel Portamaggiore je smešten na lokaciji sa koje se pruža pogled na drevne zidine u Rimu, koje potiču iz 1. veka. U celom hotelu je dostupan besplatan WiFi, a na raspolaganju vam je i privlačan vrt u kome možete da se opustite uz piće iz bara.

Sobe hotela Portamaggiore poseduju sve moderne pogodnosti, uključujući TV sa satelitskim kanalima i klima-uređaj. Iz soba se pruža pogled na drevne zidine ili na unutrašnje dvorište, a pojedine sobe imaju i mali balkon.

Od hotela se pešice brzo stiže do bazilika San Đovani in Laterano i Santa Kroče in Đeruzaleme. Hotel je odlično povezan sa linijama gradskog prevoza, a direktno ispred hotela nalazi se autobusko stajalište. Četvrt San Lorenco, ispunjena restoranima i barovima i izuzetno omiljena među lokalnim stanovništvom, takođe se nalazi u blizini hotela.

U večernjim satima možete da uživate u jelima tradicionalne italijanske kuhinje koja se služe u hotelskom restoranu sa besprekornom uslugom, a nakon toga možete da se opustite u piano baru. Hotel takođe nudi konferencijske sadržaje, kapaciteta do 190 osoba.

Destinacija Stanica Termini je odličan izbor za putnike koje zanimaju arhitekturarimske građevine i istorijski lokaliteti.

Kako biste rezervisali SHG Hotel Portamaggiore kliknite ovde.

Informacije o Hotelu

Detalji Ponude

Detalji ponude za put iz Beograda, Srbija za Rim, Italija od 31. decembra do 4. januara 2020:

  • 5 dana
  • dve osobe
  • Prevoz sa adrese u Beogradu do aerodroma Temišvar u oba smera
  • Povratne karte Temišvar, Rumunija – Rim Italija
  • Smeštaj u hotelu SHG Hotel Portamaggiore

Cena:

  • Prevoz sa adrese u Beogradu do aerodroma Temišvar Gea Tours u oba smera €30 po osobi
  • Temišvar, Rumunija – Rim, Italija povratna avionska karta €120 po osobi
  • SHG Hotel Portamaggiore 4 noćenja €302 za dve osobe
  • Ukupno: €602/€301 po osobi

Rent a Car

Preporučujemo u Rimu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


}(document, 'script'));