2 u 1: Doček Nove godine u Parizu i 11 dana u Lisabonu sa avionskim prevozom iz Beograda i sjajno ocenjenim hotelima za €534 po osobi

2 u 1: Doček Nove godine u Parizu i 11 dana u Lisabonu sa avionskim prevozom iz Beograda i sjajno ocenjenim hotelima za €534 po osobi

Ukoliko nikada niste bili u Parizu i Lisabonu, a oduvek ste sanjali da ih posetitei i konačno ste rešili da je vreme da to uradite očekuje vas nešto sjajno: dočekajte Novu godinu u Parizu, doručkujte u jednom od pariskih kafea, posetite Ajfelovu kulu i pravac aerodrom gde vas čeka let za Lisabon!

Ukoliko i dalje niste sigurni šta vas sve čeka u glavnom gradu Portugalije pogledajte ispod

Datum putovanja:. 31.12.2019 –  11.01.2020

Polazak: Beograd, Srbija 31.12.2019.

Dolazak: Pariz, Francuska 31.12.2019.

Dolazak: Lisabon, Portugalija 01.01.2020.

Povratak: Beograd, Srbija 11.01.2020.

Avio kompanija: Air France

Sve informacije za letove i smeštaj prikazane ovde su tačne u trenutku objavljivanja. Ukoliko posećujete ovu stranu nakon objavljivanja prikazane cene se mogu razlikovati.

Kliknite na ovaj baner kako ne biste propustili ponude poput ove u budućnosti.

Bitno Obaveštenje

Kako biste rezervisali avionske karte i smeštaj pratite ponuđene linkove ka eksternim sajtovima. Imajte u vidu da je datume za ponuđene letove odnosno hotele moguće menjati u skladu sa vašim potrebama pri čemu se cene mogu razlikovati.

Let Beograd - Pariz - Lisabon - Beograd

U Parizu preporučujemo da odsednete u dobro ocenjenom Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen hotelu.

Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen se nalazi u srcu međunarodnog biznis park na 4 kilometra udaljenosti od Palais des Congrès kongresnong centra i na 5 kilometara od Stadijuma Francuska.

Hotel poseduje 120 udobnih soba na 6 spratova. Svaka soba poseduje klima uređaj i LCD televizor kao i aparat za čaj i kafu. Restoran Live&Life Caffè odlikuje opuštena atmosfera i služi međunarodnu kuhinju od ponedeljka do petka. Pre večere možete uživati u trendi Live & Live baru.

 

Porte de Saint-Ouen RER železnička stanica se malazo na pet minuta udaljenosti hodom dok je Porte de Saint-Ouen stanica podzemne železnice na 550 metara udaljenosti od hotela.

Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen hotel toplo dočekuje goste od 23. septembra 2009.

Kako biste rezervisali Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen hotel  17 kliknite ovde.

Informacije o Hotelu

Smeštaj u Lisabonu

U Lisabonu preporučujemo da odsednete u jednom od najtraženijih hotela  – Lutecia Smart Design hotelu.

Ovaj dizajn hotel sa 4 zvezdice je nedavno renoviran i sadrži 9 tematskih spratova, kao i restoran koji služi jela koja su fuzija portugalske i indijske kuhinje. Nalazi se u stambenom delu bulevara Avenida de Roma. Stanica metroa Roma-Areiro udaljena je oko 200 metara.

Sobe u hotelu Lutecia su moderno opremljene i sadrže dizajnerske stolice, smart TV, kao i aparat za espreso kafu. Iz većine soba pruža se panoramski pogled na grad. Suite jedinice sadrže udoban dnevni boravak i luksuzno kupatilo sa hidromasažnom kadom.

U modernom ambijentu restorana InFusion služe se jela po narudžbini. Meni uključuje i nekoliko vegetarijanskih jela. Posluga u sobi omogućava gostima da uživaju u obrocima u privatnosti svoje sobe.

U jutarnjim satima služi se obilan doručak na bazi švedskog stola, koji se sastoji od toplih jela, svežeg voća i kolača. U baru u foajeu koji ima nekoliko velikih flat-screen TV-a dostupna su razna pića i lagani obroci.

Hotel Lutecia se nalazi u blizini živahnog bulevara Avenida de Roma. Do Trga Rosio i Baiša ima nekoliko minuta vožnje zelenom linijom metroa.

Destinacija Alvalade je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenicihrana i istorijski lokaliteti.

Lutecia Smart Design Hotel toplo dočekuje goste od 3. novembra 2005.

Kako biste rezervisali Lutecia Smart Design Hotel kliknite ovde.

Informacije o Hotelu

Detalji Ponude

Detalji ponude za put iz Beograda, Srbija za Pariz, Francuska i Lisabon, Portugalija od 31. decembra do 11. januara 2020:

  • 12 dana
  • dve osobe
  • Povratne karte Beograd, Srbija – Pariz, Francuska – Lisabon, Portugalija
  • Smeštaj u Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen hotelu, Pariz
  • Smeštaj u Lutecia Smart Design hotelu, Lisabon

Cena:

  • Beograd, Srbija – Pariz, Francuska – Lisabon, Portugalija povratna avionska karta €209 po osobi
  • Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen hotel 1 noćenje €74 za dve osobe
  • Lutecia Smart Design hotel 10 noćenja €600 za dve osobe
  • Ukupno: €1092/€546 po osobi

Lisabon Rent a Car

Preporučujuemo u Lisabonu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


}(document, 'script'));